bbq.jpg
bbq.jpg
bbq.jpg

De BBQ Loods is een onderdeel van ''Catering & Organisatie De Geldersche Poort" te Heteren...

Vanuit ons bedrijf in Heteren verzorgen wij dagelijks allerlei catering activiteiten in de omgeving van Arnhem en Nijmegen.

Wij zijn uiteraard niet alleen actief in deze omgeving, maar ook in de rest van het land.

De Geldersche Poort is een bekende en betrouwbare partner bij het verzorgen van catering, partijen en evenementen. Wij leveren perfect maatwerk in alle mogelijke situaties en op elke gewenste locatie.

De Geldersche Poort doet "juist dat beetje extra". En dat bij de meest diverse gelegenheden, privé of zakelijk, aan huis of op locatie en voor ieder budget! Ons streven is uw verwachtingen te overtreffen met hoogwaardige kwaliteit en zeer verregaande service.

De Geldersche Poort komt aan al uw wensen tegemoet met een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Wij denken graag met u mee en realiseren hetgeen dat u voor ogen heeft.

 

Ideaal voor bedrijven...

De Geldersche Poort is gespecialiseerd in dienstverlening aan bedrijven, instellingen en organisaties. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van recepties, bedrijfsfeesten, productpresentaties en jubilea.

De Geldersche Poort heeft alles in huis om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen met catering op adequaat niveau, sfeervolle aankleding en inrichting en desgewenst een gevarieerd amusementsaanbod.

De Geldersche Poort is creatief, kundig en enthousiast bij het verwezenlijken van uw wensen. Een partner waarmee u voor de dag kunt komen bij uw zakelijke relaties. Een ideaal hulpmiddel bij het leggen en onderhouden van uw contacten.Ook voor particulieren...

De Geldersche Poort is sinds jaar en dag het bedrijf voor feesten bij u thuis of op locatie. Of het nou een 50-jarig verjaardags- of een huwelijksfeest is, wij nemen u het werk en de zorg uit handen op de manier zoals u dat wilt.

De Geldersche Poort maakt van uw feest iets waaraan u en uw gasten met genoegen kunnen terugdenken. Dat is ons vak en dat doen we graag!