bbq.jpg
bbq.jpg
bbq.jpg
Algemene voorwaarden van debbqloods.nl, onderdeel van ''Catering & Events De Geldersche Poort'', gevestigd aan de Poort van Midden-Gelderland Blauw 8a, 6666 LR te Heteren, hierna te noemen ''De BBQ Loods''. De BBQ Loods stelt voorop dat zij zich altijd zal inspannen om hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening te bieden en dat zij zich tot het uiterste zal inspannen voor de tevredenheid van haar klanten.Artikel 1: Geldigheid van deze voorwaarden
1a Deze algemene voorwaarden, hierna de ''Voorwaarden'', zijn van toepassing op alle aanbiedingen en alle overeenkomsten tot verhuur of levering van producten en/of diensten, welke worden uitgebracht respectievelijk aangegaan door De BBQ Loods gevestigd te Heteren.
1b Onder opdrachtgever wordt in deze voorwaarden verstaan degene die aan de De BBQ Loods opdracht geeft tot verhuur,
het verlenen van diensten en/of het leveren van goederen.
1c De opdracht van de opdrachtgever geldt als acceptatie van de voorwaarden.
1d Van deze voorwaarden afwijkende bepalingen zijn slechts bindend indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.
1e Op overeenkomsten aangegaan door de De BBQ Loods zijn nimmer algemene bepalingen of inkoopvoorwaarden van opdrachtgever van toepassing, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders wordt overeengekomen.

 

Artikel 2: Offertes en bestellingen
2a Alleen bestellingen via de website, www.debbqloods.nl, worden gehonoreerd. Dit om fouten te voorkomen.
2b Uiteraard is een offerte aanvraag via e-mail vrijblijvend. Een bestelling daarentegen wordt gelijk omgezet in een definitieve opdracht.
2c  Indien u ons bij u thuis, bij uw bedrijf of op locatie wilt zien voor het maken van een offerte, dan worden hierover in overleg transportkosten en uren berekend. Vraag ons naar de kosten. Het kan zijn dat we op een ander tijdstip bij u in de buurt zijn, dan kunnen die kosten lager zijn.
2d De vermelde prijzen zijn per persoon of per stuk tenzij anders vermeld.
2e De BBQ Loods kan te allen tijde de bestelling annuleren, eventuele betalingen worden met afhouding van gemaakte kosten teruggestort.
2f Wij leveren vanaf 15 personen, mits anders vermeld.
2g Eventuele schade aan eigendommen van De BBQ Loods kan achteraf in rekening worden gebracht.Artikel 3: Bezorging
3a Wij bezorgen iedere dag tussen 09:00 en 18:00 uur.
3b Wij leveren in heel Nederland en daar buiten.
3c De BBQ Loods kan nimmer aansprakelijk worden gesteld indien de bestelling te laat wordt geleverd of wanneer haar mensen te laat arriveren, door overmacht als file, ongelukken, defect aan de auto of pech onderweg.
3d Afhalen kan alleen in Heteren van maandag t/m zondag tussen 10:00 en 18:00 uur of anders indien met ons overeengekomen.Artikel 4: Annulering
4a Een annulering staat wettelijk vast indien deze door ons per mail is ontvangen of persoonlijk bij ons is afgegeven en te allen tijde door ons is bevestigd.
4b Bij annulering door de opdrachtgever binnen 24 uur voor levering, wordt 100% van het overeengekomen bedrag berekend.
4c Overige annuleringen worden door ons bekeken en indien hier al kosten voor gemaakt zijn, dan worden deze aan de opdrachtgever doorberekend.Artikel 5: Vermeerderen of verminderen van het aantal personen
5a
U kunt nog tot 3 dagen voor levering het aantal personen verminderen met uiterlijk 20% van het aantal wat eerder met u is afgesproken. Hierbij geldt wel een minimum van 15 personen. Uiteraard zal de totaalprijs hierop worden aangepast.
5b U kunt nog tot 24 uur voor levering het aantal personen vermeerderen. Uiteraard zal de totaalprijs hierop worden aangepast.
 


Artikel 6: Algemeen
6a Een overleg op ons kantoor op Poort van Midden-Gelderland Blauw 8a te Heteren is mogelijk op afspraak.
6b Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur op nummer: 026-3830373.
6c U kunt uw vragen ook per mail stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
6d De BBQ Loods is een onderdeel van:

Catering & Events De Geldersche Poort
Poort van Midden-Gelderland 8a
6666 LR Heteren
         
Rabobank rekeningnummer: NL73RABO0397046804
KvK nummer: 52246787
BTW nummer: 8503.60.365.B.01